Aan alles komt een eind

En dan is het zwemavontuur voorbij..

Wat was dit een geweldige ervaring! Het was een wens die al enige tijd op mijn bucket list stond en het is nog een beetje onwerkelijk dat deze wens is uitgekomen. Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Het is bijna niet te omschrijven wat dit met me heeft gedaan, wat ik voel en hoe ik dit heb ervaren. Er waren momenten dat de tranen in mijn zwembril stonden. Al die mensen aan de kant om je toe te juigen, mensen met fakkels en lampjes, het waren prachtige beelden. Het bezorgde me vrijwel in ieder stad een kippenvelmomentje, door mijn hele lijf. De adrenaline bleef stromen en hield me op de been. Wat heb ik een verbondenheid mogen ervaren, prachtig.

Het gegeven dat het avontuur nu voorbij is, maakt me dan ook enerzijds verdrietig en emotioneel. Het is een gevoel van weemoed, wat parten speelt. Anderzijds weet ik dat deze ervaring voor altijd in mijn geheugen gegrift zal staan en dat ik het altijd kan herbeleven en oproepen. Intense emoties horen daar ook bij en dat mag. Het was immers een avontuur die ik heel intens heb beleefd, met heel mijn hart en ziel. De onderscheiding die we in Leeuwarden in ontvangst hebben mogen nemen, was daarbij de kers op de taart. Nu is het tijd om bij te komen van alle indrukken en te gaan nagenieten met alle foto’s en video’s.

Iedereen bedankt die zijn steentje heeft bijgedragen. Hetzij via een donatie, meetrainen, toejuichen, motiverende woorden, een knuffel of wat dan ook! Ik ben jullie eeuwig dankbaar en enorm blij dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt en onderdeel waren van dit prachtige avontuur. Bedankt!

Op naar een toekomst, waarbij we met zijn allen vooruitkijken. Dat we samen de wereld nog een stukje mooier mogen maken, waarin we allen verbonden zijn en blijven!

#iedereen bedankt
#wat een avontuur
#mooie herinneringen maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *